0
Domaći fudbal

FOTO: Youtube screenshot

VELIKO SRCE MARKA PERIĆA: Posle smrti oca izašao na teren i vodio ekipu do pobede! (VIDEO)

Objavljeno: 15.03.21 u 23:21

Neverovatne scene videli smo u Bujanovcu gde je Marko Perić nakon što mu je javljeno da mu je preminuo otac ipak izašao na teren i postigao pogodak, a ni on ni saigrači nisu mogli da sakriju emocije.

Naime, njemu je na dan utakmice dok je bio u karantinu javljeno da mu je otac preminuo. Međutim, Marko je odlučio da izađe na teren i pomogne svojoj ekipi u borbi za ulazak u Prvu Ligu. Loznica je pobedila rezutlatom 9:4 a Marko i njegovi saigrači nisu mogli da sakriju emocije i na kraju su nagrađeni velikim aplauzom publike.

Da bi Loznica otišla u baraž potrebna su još tri boda što u ovoj situaciji deluje veoma realno jer igraju odlično. Ovu utakmicu su dobili bez najboljeg igrača Aleksandra Milovanovića zbog povrede.

Domaći su uspeli samo da povedu i postignu prvi pogodak, posle toga ekipa Loznice je preuzela meč i dominirala do kraja.

Golove za goste postigli su Avramović, Petrović, Rakić, Krstić i Perić dok su po dva gola dali Krkobabić i Ristanović.

Povodom smrti oca Marka Perića, fudbalski klub Loznica uputio je sučešća.

“Izgubivši najmilijeg na dan utakmice, koju si odigrao, pokazao si veliko požrtvovanje za klub i grad čije boje braniš. Žao nam je zbog smrti tvoga oca. Nadamo se da će te ljubav tvoje porodice i prijatelja bar malo utešiti i ojačati u narednim danima. Primi naše iskreno saučešće “
FK Loznica

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter