0
Evropske lige

FOTO: Youtube/Screenshot

RONALDO OBORIO LEGENDARNI REKORD: Portugalac se odmah obratio Peleu!

Objavljeno: 15.03.21 u 11:52

Fudbaler Juventusa je stigao do novog dostignuća u karijeri.

Kristijano Ronaldo je poručio kako njegova priča još nije završena. On je u pobedi nad Kaljarijem oborio legendarni rekord koji je držao Pele. U pitanju je broj postignutih golova, a Ronaldo je sada na 770.

Poslednjih nekoliko nedelja bilo je ispunjeno vestima i statistikama po kojima sam najbolji strelac u istoriji, oborivši Peleov rekord od 767 golova na zvaničnim utakmicama. Iako sam zahvalan na tom priznanju, sada je vreme da objasnim zašto do sada nisam priznavao taj rekord, napisao je Ronaldo na Instagramu, nakon što je odbio da da intervju posle meča.

Takođe uz objašnjenje, dodaje da ima ogromno poštovanje i divljenje prema brazilskom fudbaleru.

Zbog poštovanja i divljenja prema Peleu, uzeo sam u obzir i njegovih devet golova za tim Sao Paola, kao i njegov jedini pogodak za brazilski vojni tim. Svet se promenio od tada, promenio se i fudbal, ali to ne znači da možemo da izbrišemo istoriju u skladu sa svojim interesima, bile su reči jednog od najboljih fudbalera u istoriji.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Kristijano je otkrio kako ne postoji igrač koji u detinjstvu nije slušao priče o Peleu. Ističe da je ponosan i da nekada o ovome nije mogao ni da sanja.

Ne postoji igrač koji nije odgajan slušajući priče o Peleu, njegovim igrama, golovima, pa ni ja nisam izuzetak. Ponosan sam što sam oborio njegov rekord, nešto o čemu nisam mogao ni da sanjam dok sam odrastao u Madeiri, zaključio je Ronaldo.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter