3
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Youtube/Screenshot

DA LI OD SUTRA KREĆE NOVA ERA U PARTIZANU: Zakazana promocija novog sportskog direktora!

Objavljeno: 15.03.21 u 11:22

Legendarni košarkaš će se odmah obratiti novinarima.

Zoran Savić će sutra i zvanično biti promovisan kao novi sportski direktor Partizana. Da li će ovo označiti početak nove ere u najtrofejnijem klubu u Srbiji?

Partizan igra definitivno najgoru sezonu u poslednjih nekoliko decenija. Crno-beli nisu uspeli da odbrane KRK, a takođe nisu ni blizu fajnal-fora u ABA ligi.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Savić je do sada obavljao ovu funkciju u Fortitudu i Barseloni. U igračkoj karijeri je osvojio Evroligu 3 puta (1990, 1991, 1998). Bio je i MVP fajnal-fora tog takmičenja 1998. godine.

Grobare je posebno iznenadilo to što Zoran svoje navijačko opredeljenje ne krije. On navija za večitog rivala Crvenu zvezdu. Jednom prilikom je izjavio i da mu je jedna od neostvarenih želja oblačenje crveno-belog dresa.

0
0

3 Komentara

  1. Samo nemojte da spasavate Partizan kao i vaterpolo klub Novak Nedic Tatijana Rakas ciganski vojnici.
    Fudbalske Trojance vec imamo Stanojevic,Nadj,Kralj,Vazura,Vuletic
    KkPartizan Ostoja i sada ovaj okoreli ciganin.
    Vredja te mi inteligenciju kazite jednostavno naredjenje izvrsenje naprednjacki vojnici stupaju u akciju.
    Sram vas bilo.Partizan ostaje u mom srcu ali to vam nikada necu dati sta god vi radili to nemozete nikada da izbrisete iz srca svih navijaca koga volimo to ostaje.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter