0
Evropske lige

FOTO: Twitter screenshot

BARSA DIŠE ZA VRATOM ATLETIKU: Grizman i Mesi majstorski! (VIDEO)

Objavljeno: 15.03.21 u 23:10

U 27. kolu španske Primere, Barselona je slavila protiv Hueske rezultatom 4:1 i tako prišla Atletiko Madridu na samo 4 boda. 

Od početka je Barselona krenula žestoko a Mesi je majstorskim potezom već u 13. minutu doneo prednost Kataloncima. Iz prijema je izbacio protivničke igrače i onda projektilom sa ivice kaznenog prostora postigao gol pod prečku.

Mesi je oborio još jedan rekord, izjednačio sa Ćavijem po broju utakmica za Barselonu – fantastičnih 767!

Na sličan način kao i Mesi, Antoan Grizman je u 35. minutu duplirao prednost domaćih i činilo se kao da će Barselona rešiti utakmicu već u prvom poluvremenu. Međutim ekipa Hueske je uspela da postigne pogodak pre završetka poluvremena i tako ostavi goste u igri. Strelac je bio Rafa Mir sa bele tačke.

Drugo poluvreme je takođe bilo u znaku Katalonaca, a u 53. minutu Oskar Mingez posle asistencije Mesija postiže još jedan gol. Pobedu Barselone potvrdio je Mesi u 90. minutu i tako pomerio svoj klub još bliže Atletiku.

Čeka nas uzbudljiva trka za titulu, Madriđani nisu u sjajnoj formi a Barselona iz utakmice u utakmicu pokazuje da se neće predati tako lako. U sledećem meču Barselona ima teško gostovanje protiv Real Sosijedada dok Atletiko Madrid dočekuje Alaves.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter