0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

STANKOVIĆ ŠOKIRAO SVE: ‘Ne razmišljam o derbiju!’

Objavljeno: 14.03.21 u 18:51

Crvena zvezda će u okviru 27. kola LingLong Tire Superlige Srbije odigrati duel sa Voždovcem, koji je pre par dana doživeo debakl protiv Partizana.

Trener Dejan Stanković uoči meča sa Voždovcem veoma je optimističan.

‘Momci će odraditi jedan trening na veštačkoj travi, ništa specijalno taj jedan trening ne može da promeni, cilj nam je da osete podlogu i brzinu lopte, posle toga ćemo videti da li će to izgledati lepo ili ružno. Opet su „samo“ tri boda u igru, ako to bude i lepo i ružno nama je isti cilj, kao i u svim utakmicama do sada i da razmišljamo dalje.’ – počeo je Stanković.

Potom je prokomentarisao i već spomenuti debakl Voždovca protiv Partizana.

‘Ako je Voždovac računao da ne može da prođe to je njihova kalkulacija, verovatno su im bodovi u prvenstvu bitniji, tako da ja očekujem da će oni dati sve od sebe kao i svaka ekipa, a na nama je da damo odgovor.’

MOŽDA CE VAS ZANIMATI

‘Neću moći da računam sigurno na Sanoga i Bakajoka, Dijego se vratio u grupu, počeo da trenira, sigurno da njemu treba još malo vremena, ipak je bio van stroja dosta zbog korone. Nama je zdravlje igrača na prvom mestu, kada se on bude osetio spremno da odgovori svim zahtevima biće u timu.’ – rekao je Dejan na pitanje ko ima zdravstvene probleme.

‘Ne razmišljam o derbiju, razmišljam o Voždovcu, meni je Katai bitan za deveset minuta protiv Voždovca.’ – rekao je o derbiju, a potom prokomentarisao svoj jubilej od 50 utakmica na klupi Crvene zvezde.

‘Ne znam, nisam se bavio time. Na drugima je da kažu da li sam bolji ili gori posle 50 utakmica.’

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter