0
Domaći fudbal

FOTO: Twitter/Screenshot

SRPSKA LIGA ISTOK: Zaječarci čuvaju vrh tabele!

Objavljeno: 14.03.21 u 20:48

Četiri pobede domaćih, ali i isto toliko gostujućih ekipa, uz dve odložene utakmice, epilog je ovog vikenda odigranog 21.kola Srpske lige „Istok“.

Timok 1919 zabeležio je rutinsku pobedu na svom terenu protiv Trstenika PPT od 2:0 i sačuvao lidersku poziciju Srpske lige „Istok“. Posle trijumfa nad Timokom 1919 u prošlom kolu, Pčinja je u Trgovištu savladala i Vlasinu, još jednog pretedenta za najviši plasman – 1:0 i stigli do sredine tabele.

MOŽDA CE VAS ZANIMATI

Radnički iz Svilajnca odličnom igrom u drugom delu susreta bio je ubedljiv protiv Mladosti iz Medoševca4:0 i zadržao drugu poziciju na tabeli.

Paraćinske ekipe imale su polovičan učinak, Jedinstvo je priredilo prilično iznenadjenje minimalnom pobedom nad Sindjelićem u Nišu, dok je SFS Borac takodje „minimalcem“ poražen na svom terenu od Timočanina.

Rembas je bio siguran protiv Topličanina u Prokuplju, baš kao i Dunav protiv Kablova, dok je bodove za tračak nade u borbi za opstanak osvojila Župa na gostovanju u Vladičinom Hanu.
Odložene su utakmice Car KonstantinMoravac Orion i BudućnostRadan.

SVI REZULTATI:

Pčinja – Vlasina 1:0
Timok 1919 – Trstenik PPT 2:0
Dunav – Kablovi 2:0
OFK Sinđelić – Jedinstvo Paraćin 0:1
OFK Topličanin – Rembas 0:3
SFK Morava – Župa 1:2
Radnički Svilajnac – Mladost 4:0
SFS Borac – Timočanin 0:1

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter