0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

PARTIZAN JURI NOVU POBEDU: Stanojević optimističan!

Objavljeno: 14.03.21 u 16:08

Neverovatne partije Partizana ove polusezone!

Fudbaleri Partizana igraju fantasičan fudbal ovog proleća u Superligi Srbije, a sada im u goste dolazi Zlatibor. Neminovno je da su veliki favoriti, a evo šta je imao da kaže šef stručnog štaba – Aleksandar Stanojević.

‘Uvek imamo pritisak, ne samo pred Zlatibor već i pred svaku utakmicu. Moramo da se dokazujemo i pobedjujemo, tako je u Partizanu uvek bilo. Niko ni ne pominje derbi, do tada imaju tri utakmice, plus reprezentacija, znači neki će odigrati i šest utakmica. Ko zna šta će biti, ne razmišljamo o tome. Ne razmišljam o nizu pobeda. Opterećeni smo svakom narednom utakmicom, ne znači mi ništa niz ako ne pobedjujemo.’ – počeo je on.

MOŽDA CE VAS ZANIMATI

‘Ušli smo u jedan ritam koji dobro funkcioniše, plašim se da ne ispadnemo iz ritma ako mnogo menjamo. Neće biti velikih rotacija, tri, četiri igrača sigurno. Od mladjih će biti samo bonusi koji su neophodni. Sačekaćemo pauzu, svaka utakmica je važna.’ – rekao je i potom dodao.

‘Imamo mnogo velike budžete u odnosu na timove iz naše lige i veliku razliku u mogućnostima. Ne znam da li ostale zemlje imaju tolike razlike, da se neke izdvajaju ekipe. Veliki budžeti i velika razlika u mogućnostima.’ – zaključio je Stanojević.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter