0
Košarka

FOTO: Twitter

‘NIJE SAMO DO DONČIĆA I DO PORZINGISA JE’: Evo šta je Jokić imao da kaže nakon poraza od Slovenca

Objavljeno: 14.03.21 u 09:57

Teksašani su kao gosti slavili sa 116:103 protiv Denvera…

Srpski centar Nikola Jokić je postigao 26 poena uz devet skokova i 11 asistencija, ali to nije bilo dovoljno.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Dončić i Porzingis su Maveriksima doneli četvrti trijumf na poslednjih pet utakmica, a Jokić je po završetku meča rekao kako je podbacio ceo tim, posebno u odbrani.

– Možda smo bili nedovoljno koncentrisani, zbunjeni, promašivali smo i neke šuteve koje obično pogađamo, a nismo ih dovoljno ni pritisli, posebno u toj trećoj četvrtini kada su uhvatili to veliko vođstvo. Bilo im je lako, nije nas bilo nigde u ofanzivi, a bili smo slabi u odbrani. Nismo pogađali, ali oni su dobar tim, uvek igraju odlično protiv nas, tako da moramo da naučimo iz ove utakmice, kaže Jokić.

FOTO: Twitter

Jokić ne zna zbog čega Nagetsi ove sezone imaju bolji skor u gostima

– Ne znam stvarno, možda imamo više energije, možda smo više u utakmici, koncentrisaniji. Možda kod kuće smo opušteni, stvarno ne znam kako to da objasnim, dodao je.

Kristaps Porzingis je postigao 25, a Luka Dončić 21 poen su bili najefikasniji kod gostiju.

Kristaps je imao dobro veče, često smo ga ostavljali na otvorenom šutu, ali to je njegova igra. Mi smo timski morali da budemo bolji. I ja sam morao da budem bolji, odbrana je primaran posao, ali nisu tu bili jaki samo Kristaps i Luka, Dalas nas je dobio timski. Svi su imali uticaj na rezultat meča, smatra srpski centar.

Pitali su ga i šta može da uradi da pomogne Džamalu Mareju da pronađe igru.

– Većina šuteva mu je bila dobra, verovatno je i do toga da je u prvih nekoliko mečeva posle pauze teško naći ritam. Mislim da samo treba da nastavi da igra ovako. Na pravim je pozicijama za šut, ali moramo da mu pomognemo, da budemo otvoreniji. Igra dobro, zaključio je Jokić.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter