0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Youtube/Screenshot

MATOVIĆ POSLE PORAZA U DERBIJU: Nismo imali mogućnost da postižemo trojke!

Objavljeno: 14.03.21 u 22:35

Šef stručnog štaba Partizana, preneo je prve utiske nakon meča.

Partizan je poražen od večitog rivala rezultatom 73:64. Aleksandar Matović je rekao kako je njegov tim imao problema sa Zvezdinom agresivnom igrom. Takođe osvrnuo se i na igrače koji nisu mogli da nastupe danas.

Mi smo pokušali da odigramo jednu borbenu utakmicu. Imamo problema, igramo bez tri igrača koji su nosioci igre, sa jednim delom igrača priključenih iz juniorskog tima. Imali smo problema sa agresivnošću Crvene zvezde koja je u jednom delu utakmice u drugoj četvrtini bila na visokom nivou. Tu se nismo snašli, Zvezda je napravila tada solidnu razliku, a zatim smo veći deo utakmice pokušavali da to nadomestimo. To je bilo vrlo, vrlo teško, počeo je Matović.

MOŽDA CE VAS ZANIMATI

Partizan je šutirao neverovatno loše za 3 poena, čak 2/17. Ipak, trener crno-belih ističe da njegov tim nije imao mogućnost da ostvari otvorene pozicije za šut.

Šut za tri poena zavisi od Zvezdine agresivnosti. Zvezda nam nije dala da šutiramo iz otvorenih pozicija, tako da nismo imali mogućnost da postignemo šut za tri poena, zaključio je Matović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter