0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

KAKO JE IVANIĆ POSTAO ONAJ PRAVI: Najzaslužniji je Đokovićev čovek od poverenja, koji je preporodio i tenisera!

Objavljeno: 14.03.21 u 11:56

Jedan od najboljih igrača Crvene zvezde Mirko Ivanić, nakon perioda lutanja, uspeva da prikaže sav talenat koji psoeduje.

Novosađanin nije više onaj igrač koji je bio kada je stigao u Ljutice Bogdana, opterećen velikim transferom od preko milion evra, očekivanjima, Ivanić nije pružao partije na nivou, a mnogi su pričali o spakovanim koferima i odlasku s ‘Marakane’.

Međutim, stvari su se dolaskom Dejana Stankovića znatno promenile, koji je pokazao da ima ogromno poverje u 27-godišnjeg vezistu. Uz pomoć šefa stručnog štaba crveno-belih, devojke i Reiki učitelja Žarka Ilića uspeo je da se vrati na fudbalsku mapu i sada je postao udarna igla šampiona Srbije.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Inače, Ilić je veliki prijatelj Novaka Đokovića i jedan od njegovih životnih vodiča, što je srpski tenier nekoliko puta napominjao.

– Ona (devojka prim.aut) studira psihologiju, pa je to bila olakšavajuća okolnost. Tu je bio Žarko Ilić, Reiki učitelj, čiji tretmani su mi mnogo pomogli da pronađem unutrašnju snagu i mir. To je japanska tehnika, primenjuju je brojni sportisti. I na kraju Mister (Dejan Stanković prim.aut) koji je bio svaki dan sa mnom, pomagao mi u svakodnevnoj komunikaciji brojnim savetima. Ono što se meni sviđa kod njega je što je vrlo direktan. U svakom trenutku sam znao na čemu sa s njim. Imali smo mnogo situacija nas dvojica. Ne mogu baš o svemu da pričam. Uvek je bio uz mene, znao je i da podvikne kada sam radio loše stvari. Ali je bio uz mene, to mi je mnogo značilo. Našli smo se, rekao je u intervjuu za ‘Mocartsport’ Mirko Ivanić.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Zarko Ilic MD–PhD (@zarko.ilic)

Inače, Ilić je Đokovića naučio kako da koristi japansku tenhku za koju se smatra da je isceljujuća Reiki je prirodna tehnika iscelenja. Posebno je bio uz Đokovića tookom 2018. godine, kada je prošao kroz težak period.

Da je dobar recept primenio i kod Ivanića, vidi se ove sezone, jer Zvezdina ‘četvrka’ na 33 utakmice zabeležika 14 golova i devet asistencije. Koliko i šta ume, Ivanić je najbolje pokazao u dva meča protiv Milana u Ligi Evrope, jer je dovodio do ludila defanzivce Rosonera.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter