0
Domaći fudbal

FOTO: Screenshot

IŠAMARAO GA SNEŽIN BRAT: Evo kakve je poteškoće imao Borjan pri osvajanju sadašnje supruge!

Objavljeno: 14.03.21 u 23:23

Kapiten Crvene zvezde je pričao o zanimljivom susretu sa bratom njegove supruge.

Milan Borjan je zajedno sa svojom ženom Snežanom učestvovao u jednoj emisiji na televiziji Kurir. U program se uključio i Snežanin brat Nenad Filipović, kao specijalno iznenađenje.

On je prvo ispričao na koji način mu je Milan ‘oteo’ mesto u timu. Zatim je progovorio i o tome kako mu je udario šamar nakon što mu je Borjan priznao da gaji osećanja prema njegovoj sestri.

MOŽDA CE VAS ZANIMATI

Pre njihove veze desilo se to da na polusezoni dođe Milan u klub i skine me sa gola i preseli na klupu za rezervne igrače. To je meni jako teško palo. Bio je to najteži period u mojoj karijeri. I posle dva, tri meseca našeg zategnutog odnosa imali smo jedan otovoren odnos u Nišu, gde mi je on saopštio da gaji ljubav prema mojoj sestri. Mene je to toliko pogodilo da je zaradio jedan šamar u tom trenutku. Naravno, ne zlonameran, ali to je bila kap koja je prelila čašu. To mi palo čak i teže nego skidanje sa gola, otkrio je Nenad.

Borjan se uz osmeh prisetio tog događaja, ali je dao do znanja da to nije bio baš pravi šamar.

Sedeli smo u kafiću i kad sam mu saopštio on me je bukvalno preko stola zakačio. Mislim, nije to bio pravi šamar, ali njemu je to baš teško palo. Posle smo se napili i tako, navodi Borjan.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter