0
Domaći fudbal

FOTO: HOTSPORT

‘ČEKA NAS TEŠKA UTAKMICA, ALI VERUJEM U MOMKE’: Slavoljub Đorđević se nada iznenađenju Radnika protiv Vojvodine

Objavljeno: 14.03.21 u 09:37

Fudbaleri Radnika u ponedeljak na svom terenu dočekuju trenutno trećeplasirani tim na tabeli Superlige Srbije, ekipu Vojvodine.

Obe ekipe slavile pre par dana prolazak u polufinale kupa Srbije, a sada ih čeka prvenstvo, koje iz kolo u kolo biva sve neizvesnije.

display-posts taxonomy=“post_tag“ tax_term=“trending“ image_size=“full“ posts_per_page=“2″ exclude_current=“true“ title=“MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI“]

Tim iz Surdulice beleži izuzetne uspehe i dobar niz, što se može reći i za ekipu gostiju koja sve čini da ne ugrozi trenutnu poziciju na tabeli. Naravno, može se zaključiti da će se u ponedeljak u Surdulici videti jedna neizvesna i po oba tima teška utakmica.

– Ekipa Vojvodine je treći klub u Srbiji. Ima odličan tim i izuzetnog trenera. Bore se za Evropu i u Surdulicu dolaze sa velikim motivom da nas pobede. Mi jesmo u dobroj seriji, no nakon ovog rasporeda iza nas, došlo je do nekih kadrovskih problema. Nekoliko igrača se žali na povrede, pa ćemo iz treninga u trening videti na koga ćemo moći da računamo u ponedeljak. Bez obzira na sve to, ja sam siguran da će moji momci po ko zna koji put pokazati da rezultate koje prave i u prvenstvu i u kupu nisu slčajni. Verujem u ove momke i ko god da se od njih pojavi u startnih jedanaest i uopšte na utakmici, siguran sam da će dati sve od sebe i uz Božju volju da dođemo do pozitivnog rezultata, rekao je na konferenciji za medije pred utakmicu trener domaćih Slavoljub Đorđević.

Utakica Radnik – Vojvodina igra se u ponedeljak od 14 časova na Gradskom stadionu u Surdulici.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter