0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

ZVEZDAŠI ODLUČILI: Pavkov postigao najlepši gol u februaru!

Objavljeno: 13.03.21 u 12:20

Fudbaleri Crvene zvezde su tokom februara meseca prikazali efikasnost na terenu i postigli ukupno 13 golova, a verni članovi kluba su u anketi sprovedenoj na aplikaciji crveno-belih za najlepši pogodak izabrali gol koji je Milan Pavkov postigao u prvoj utakmici šesnaestine finala Lige Evrope protiv Milana.

U mesecu februaru, prvotimci Zvezde su odigrali šest utakmica, od toga četiri u nacionalnom prvenstvu. U preostala dva duela izabranici Dejana Stankovića odmerili su snage sa italijanskim predstavnikom Milanom u okviru nokaut faze Lige Evrope.

MOŽDA CE VAS ZANIMATI

U najuži izbor za najlepši pogodak meseca ušli su: Milan Pavkov na utakmici Crvena zvezda – Milan, El Fardu Ben na utakmici Milan – Crvena zvezda, Mirko Ivanić na utakmici Novi Pazar – Crvena zvezda, Veljko Nikolić na utakmici Crvena zvezda – Proleter i Seku Sanogo na utakmici Spartak Subotica – Crvena zvezda.

Sa 376 glasova za najlepši pogodak u februaru izabran je gol Milana Pavkova koji je postigao na evropskoj sceni u remiju protiv Milana na stadionu ‘Rajko Mitić’. Na drugom mestu sa 149 osvojenih glasova našao se El Fardu Ben koji je takođe postigao gol protiv Milana u revanš meču šesnaestine finala Lige Evrope koji se, takođe, završio nerešenim rezultatom. Treće mesto sa 82 osvojena glasa je zauzeo pogodak koji je postigao Seku Senogu u pobedi protiv Spartaka iz Subotice. Četvrto mesto po izboru navijača je zauzeo Mirko Ivanić sa 49 glasova, dok je gol Veljka Nikolića podržalo 35 članova crveno-belih.

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter