0
Domaći fudbal

FOTO: FK Voždovac

VOŽDOVAC DOČEKUJE AKTUELNOG ŠAMPIONA: Oslabljeni ‘zmajevi’ će ugostiti Crvenu zvezdu

Objavljeno: 13.03.21 u 13:30

Posle ispadanja iz nacionalnog Kupa od ekipe Partizana, ‘Zmajeve’ u okviru 27. kola domaćeg prvenstva očekuje duel sa aktuelnim šampionom, ekipom Crvene zvezde.

U prvom delu sezone, Voždovac je pretrpeo najubedljiviji poraz u Super ligi Srbije na stadionu ‘Rajko Mitić’.

MOŽDA CE VAS ZANIMATI

‘Zmajevi’ su oslabljeni neigranjem velikog broja standardnih igrača zbog povreda, ali i u najjačem sastavu gosti svakako zaslužuju epitet favorita.

– Očekuje nas težak zadatak, posebno u ovakvom trenutku u kakvom se nalazimo! Crvena zvezda je ozbiljna u svim fazama igre, imaju individualan kvalitet kojem nije lako parirati – počinje šef stručnog štaba Voždovca Jovan Damjanović.

Ipak, Damjanović i njegovi saradnici veruju u svoju ekipu.

– Dosta osciliramo u igru, fudbal koji želimo da igramo je dosta zahtevan. Imali smo nekoliko dobrih izdanja i u nastavku sezone, ali mnogo promena u svakoj utakmici nas čini nestabilnim. Verujem da ovi momci mogu više, ali moramo biti strpljivi i podići svest na najviši nivo da bismo pre svega postali konstantniji u samoj igri – zaključio je strateg Voždovca.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter