0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Youtube/Screenshot

SVI GA PAMTE PO PROMAŠAJU ZA MAJSTORICU: Evo šta sada ima da poruči nekadašnji Zvezdin košarkaš!

Objavljeno: 13.03.21 u 21:06

Matijas Lesor je pričao o svom periodu u Crvenoj zvezdi.

U srcima crveno-belih navijača, nažalost će zauvek biti upamćen po promašenom ziceru protiv Budućnosti. Taj koš bi Zvezdi doneo majstoricu u Beogradu i šansu da se pred domaćom publikom izbori Evroliga naredne godine.

Nekoliko godina nakon toga, Lesor iskreno govori o tom momentu i ističe da mu je to najgora uspomena u dosadašnjoj karijeri.

MOŽDA CE VAS ZANIMATI

Definitivno najgora uspomena iz moje dosadašnje karijere, i do danas mislim o tom promašaju i o tome šta bi se dešavalo i kako bi se dalje stvari odvijale da sam dao koš tada… Ne znam ni sam zašto u Podgorici nisam zakucao, devet od deset puta bih u toj situaciji dao koš, a to je bio taj deseti. Nisam imao sreće kao što sam već rekao, osećam se da dugujem timu i navijačima nešto. Kada bih mogao da vratim vreme bih, a ako se nekada vratim u klub, trudiću se da se iskupim, bio je ubedljiv francuski košarkaš.

U Zvezdu je došao iz Nantera, zatim se preko Unikahe probio do Bajerna iz Minhena. Matijas je u ovom razgovoru otkrio i zašto je napustio crveno-bele.

Svi su se potrudili oko mene i osećao sam se jako dobrodošlo u Beogradu. Dobro sam se slagao sa saigračima, međutim pred kraj sezone je nastalo nekoliko problema, kada se jedan drugi igrač priključio ekipi. Moje vreme na terenu je bilo smanjeno i procenio sam da bi mi bolje bilo da pređem u Unikahu, zaključio je Lesor.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter