7
Domaći fudbal

FOTO: Youtube/printscreen

RECKO NAPRAVIO HAOS! Trener Dinama posle isključenja psovao na sav glas, reagovala i policija! (VIDEO)

Objavljeno: 13.03.21 u 10:10

U najmanju ruku neprimerene scene na srpskim stadionima!

Na meču 21. kola Prve lige Srbije između Trajala iz Kruševca i Dinama iz Vranja nije bilo golova, ali je duel obeležio ispad i nesportsko ponašanje trenera gostiju Dragana ‘Recka’ Antića.

MOŽDA CE VAS ZANIMATI

Strateg Dinama isključen je nakon rasprave sa četvrtim sudijom, tačnije sudinicom. Glavni arbitar meča u Kruševcu Danilo Jerinić pokazao mu je crveni karton i put na tribine, ali je to jako teško palo šefu stručnog štaba Vranjanaca.

Nastavio je da se raspravlja i dobacuje arbitrima pa je obezbeđenje moralo bukvalno da ga izvede sa terena.

Nije se ni tu zaustavio Recko. Nakon isključenja se popeo na tunela, a tu je morala da reaguje i policija koja je smirivala razjarenog Antića i sklonila ga sa te pozicije.

Ovakvim scenama svakako nije mesto na sportskim terenima, a nadamo se da ih više neće biti.

Iskusni trener daje veoma loš primer mladima. Bahato ponašanje, psovke, sve ono što nije primereno za sportske manifestacije.

0
0

7 Komentara

  1. Tragedija!
    Ako se sećam,otišao je iz države,zatraživši azil Nemačke,tamo ubirao plodove svog rada koje je prenesena naše terene-kladionica!
    Sve dok su u fudbalu ovakvi likovi,koji misle,da ako su skupili 3000 glasova da se mogu se ponašati ovako!
    Tragedija da nam ovakvi ljude vode klubove,treniraju decu,ali zasluga je i FSS koji su ga do sada par puta abolirali,za slične ispade

    0
    0
    Odgovori
  2. E MOJ RECKO.NEMA POMOCI SEFOVA I TVOJIH.PREDSTAVLJAS SE KO GLAVNI IZASLANIK SNS U PCINJSKOM OKRUGU ZA SNS I KAKO CES TI VEDRITI I OBLACITI.PROVALJEN SI.IGRACI GLADNI.PLATA NEMA.STADION JE RUGLO.BITNO JE DA TI O TVOJA PORODICA SVAKOG PRVOG IMA SA RACUNA FK DINAMO.IZ NEZVANICNIH IZVORA SE SAZNAJE DA NAVIJACI DINAMA ORGANIZUJU PETICIJU DA DINAMO BUDE FILIJALA FK RADNIK U SURDULICI.A DA RECKO NE BRINE ZA RADNO MESTO.KOORDINATOR EKONOMOTA I EKONOM PO POTREBI U FK RADNIK.PLATA DOBRA.

    0
    0
    Odgovori
  3. Ljudi moji pa čovek mora da je nervozan.Nije prodao igrača godinama dok komšije iz Surdulice prihoduju milione.Od povratka u SUPER LIGU gotovo sigurno u sezoni DERBI južne pruge Srpske lige Istok FK ALAKINCE-FK DINAMO.I prestalo je dejstvo lekova ili ih je zaboravio u autobus.Jer dupla doza je prepisana dotičnom posle plasmana FK RADNIK u polufinalu kupa Srbije.I sad sve smeta.Od najave da će se klub vratiti u eliti do novog stadiona samo pusti snovi.Ali bitno je da je on u klubu sa duplim primanjima trener-predsednik.Sinovi direktori.A igrači jedu u svlačionici pržena jaja koje im donosi FK PCINJA kao donator jer PREDSEDNIK kluba ima farmu.Bar jajca ne plaćaju.Gratis.

    0
    0
    Odgovori
    • Srbija- Kokeza, Recko Fk dinamo, SNAJPER fK Kabel, FK Pančevo Velja nevolja, FK Loznica Bonbaš, FK IMT Dunjić, FK Prva Iskara, FK Borac Čačak, FK Radnički -Pirot, Kragujevac , Brodarac FK, FK, FK , e moja draga SRBIJO KO TEBE VODI , KO TEBE PREDSTAVLJA ……

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter