0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: ABA liga

POGLEDAJTE TABELU: Igokea slavila protiv Cedevita Olimpije i najavila uzbudljiv kraj ABA lige!

Objavljeno: 13.03.21 u 22:49

U okviru 21. kola ABA lige, sastali su se Igokea i Cedevita Olimpija.

Igokea je uspela da savlada Cedevita Olimpiju i tako zabeleži veoma važnu pobedu u borbi za fajnal-for. Rezultat je bio 76:70 u jednom dosta zanimljivom meču.

Mogla je ekipa iz Ljubljane do preokreta jer su domaćini u poslednjoj četvrtini izgubili čak 7 lopti. Zahvaljujući očajnom šutu sa distance, Igosi su uspeli da zadrže prednost do kraja. Podbacio je Jaka Blažič koji je uz šut iz igre 1/10 uspeo da zabeleži samo 5 poena.

Najefikasniji u pobedničkom taboru bio je Klemons sa 16 poena, dok su Atić i Ilić ubacili po 15. Na drugoj strani, slovenačkog predstavnika predvodio je Peri sa 13 poena.

Nakon ovog meča, situacija na tabeli je nikad luđa. Zvezda ima samo 2 poraza, Budućnost 3, dok Mornar, Igokea i Cedevita Olimpija imaju po 4 izgubljene utakmice. Zbog korona virusa, dosta mečeva je odloženo, pa zbog toga crveno-beli zauzimaju 6. mesto. Oni imaju čak 3 meča manje od prvoplasiranog Mornara.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter