0
Fudbal

FOTO: Twitter/Screenshot

PIKSI ZNA ŠTA RADI: Pogledajte kako srpski reprezentativac cepa protivničke mreže! (VIDEO)

Objavljeno: 13.03.21 u 22:11

U Poljskoj su se u meču 21. kola domaće lige sastali Legija iz Varšave i Varta Poznan.

Legija je slavila 3:2 i tako potvrdila prvo mesto na tabeli. Budući srpski reprezentativac Filip Mladenović je pružio izvanrednu partiju. On je učestvovao u sva tri gola domaćina sa dva pogotka i jednom asistencijom.

Filip je počeo već u trećem minutu. Nakon kornera, lopta je došla do njega i on je uputio jak šut ka golu protivnika. Ona se odbila od jednog igrača gostiju i završila u mreži.

Varta je u 26. minutu izjednačila da bi samo 4 minuta kasnije Mladenović asistirao Pavelu za novo vođstvo. Tačno pola sata posle toga, Srbin se našao na pravom mestu, te je nakon odbijene lopte postigao novi gol, ovog puta glavom za 3-1.

Pobedu Legije, ublažio je Kupčak sa bele tačke u 79. minutu.

Novi selektor Srbije Dragan Stojković Piksi, odlično je osetio momenat kada da pozove Mladenovića u reprezentaciju. Ovo je njegova najbolja partija ove sezone i nadamo se da će ovakve igre pružati i u nacionalnom timu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter