0
Košarka

FOTO: Youtube/Screenshot

EVO ŠTA JOKIĆ I DONČIĆ TREBA DA POPRAVE: Dino Rađa otkrio zašto Srbin ne može do MVP nagrade!

Objavljeno: 13.03.21 u 20:41

Legendarni jugoslovenski košarkaš pričao je o Nikoli Jokiću, ali i o NBA ligi.

Dino Rađa je gostovao u podkastu Denver Srbija gde je najviše govorio o sadašnjoj NBA ligi, ali i o zvezdama sa ovih prostora. Istakao je da bi Luka Dončić i Nikola Jokić mogli da igraju zajedno, ali da pod hitno treba da obrate pažnju na jednu stvar.

Mislim da bi jedan drugom skinuli s leđa jednu obavezu, jer bi na svakog od njih morala dvojica da paze, pa bi bio manjak. Mogli bi da igraju zajedno. Ja da sam njima trener ili neki intimus, kod njih bih insistirao da se posvete fizikalijama jedno dva leta… Znam da nije lako kad imaš 100 miliona na računu motivisati se jer si već među najboljima, ali mislim da bi napravili ogroman iskorak kad bi se fizički doveli u briljantno stanje, počeo je Rađa.

Pitali su ga da li Džoker može do MVP titule ove godine, na šta je on ipak dao negativan odgovor. Objasnio je svoj stav, a onda je izneo i jedno poređenje.

MVP je uvek za neku ekipu koja je na vrhu. Da neko da dobije to priznanje u petoj, šestoj ekipi, to se neće desiti. Da bi dobio MVP, najkorisniji igrač, mora ti ekipa biti dobra i ti je gurati. Izuzetak je bio Rasel Vestbruk, ali je to medijski više bilo. Dovedite Vestbruka u Barselonu, CSKA i recite mu ‘budi prvak Evrope’ i neće moći, kaže nekadašnji košarkaš Boston Seltiksa.

MOŽDA CE VAS ZANIMATI

Rađa je proveo ‘samo’ 4 sezone u NBA ligi. Nastupao je za Boston Seltikse u periodu od 1993. do 1997. godine. Prosečno je beležio 16,7 poena i 8,4 skoka po meču. Jedno od najvećih dostignuća u karijeri mu je ulazak u Kuću slavnih 2018. godine.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter