0
Evroliga

FOTO: Twitter screenshot

VASA NAKON POBEDE: ‘Jednom ne ide, drugome ide!’

Objavljeno: 12.03.21 u 21:59

Fantastična sezona za sada za Vasu Micića!

Srpski plejmejker Vasilije Micić deluje fenomenalno ove sezone i prema mnogima je jedan od prvih favorita za MVP nagradu. Efes je večeras deklasirao Žalgiris, a Micić je pružio odličnu partiju, ubacivši 18 poena.

MOŽDA CE VAS ZANIMATI

‘Još jedan dobar meč za nas. Nisam možda očekivao toliku razliku na kraju, ali najvažnije je da je svako ko je kročio na parket dao svoj doprinos pobedi. To je veoma važno kako bismo održali visok nivo agresivnosti i koncenracije. Moramo da zaboravimo sada ovaj meč, imamo težak raspored naredne nedelje. U drugom poluvremenu smo počelo pomalo mekano i sporo, ali čim smo zaigrali agresivnije i ofanzivnije, to nam je dalo više prostora. Imamo talentovan tim, pokazali smo to i ovog puta. Ako jednom nije išlo, uspevalo je nekom drugom, a imali smo i treće i četvrte opcije, što je dobro za nas i nadam se da ćemo tako nastaviti.’ – zaključio je on.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter