0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

PET POTPISA NA ‘MARAKANI’: Zvezda parafirala nove profesionalce!

Objavljeno: 12.03.21 u 18:37

Danas u Medija centru stadiona ‘Rajko Mitić’ profesionalne ugovore sa Crvenom zvezdom su potpisala petoriaca crveno-belih bisera koji stasavaju u Omladinskoj školi i koji predstvaljaju veliku budućnost kluba.

Na osnovu odličnih partija koje su prikazivali, klub je odlučio da nagradi, ali i sačuva talentovanu decu koja predstavljaju budućnost Crvene zvezde. Ponosni zbog toga bili su njihovi treneri: Marko Neđić, Milan Stegnjajić i Nikola Đurović.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Profesionalne ugovore su potpisali: Aleksa Stojković (2002, prednji vezni), Pavle Bjelanović (2003, desni bek), Marko Stojanović (2003, prednji vezni), Stefan Pirgić (2003, prednji vezni), Ognjen Stojković (2004, levi bek).

Talentovani dečaci će nastaviti da stasavaju u omladinskoj i kadetskoj selekciji, a ponosan zbog potpisa je bio i predsednik Crvene zvezde Svetozar Mijailović.

– Čestitam momcima. Ovo je prvi profesionalni ugovor koji su potpisali. Nadam se da je ovo tek njihov početak i da će potpisati još mnogo ugovora, kao i uspeti u ovom sportu. Od igrača sve zavisi, kako ćete prihvatiti svoje obaveze, težak rad i odnos prema fudbalu. Pored treninga savetujem dečake da nastavite da se obrazuju, jer će im to pomoći u poslu kojim se bave. Želim im zdravlje, ljubav, jer bez ljubavi prema fudbalu, a i prema svojim bližnjima teško mogu napredovati u životu. Nadam se da će imati puno sreće i uspeha u daljoj karijeri, rekao je Mijailović.

Crvena zvezda će i u budućnosti nastaviti da ulaže u svoju Omladinsku školu, kao i u talentovanu decu koja stasavaju iza južne tribine našeg stadiona.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter