0
Evropske lige

FOTO: YouTube screenshot

PEP GVARDIOLA: ‘Impresioniran sam fizičkom pripremom igrača Fulama’

Objavljeno: 12.03.21 u 21:48

Iskusni stručnjak smatra da je trava na ‘Etihadu’ u lošem stanju.

Fulam u subotu dočekuje ekipu Mančester Sitija. Izabranici Pepa Gvardiole se nalaze na vrhu tabele, ali trener je svetsan da njegovu ekipu očekuje težak meč. Iskusni stručnjak se dotakao i lošeg kvaliteta podloge na terenu Sitija.

-Trude se ljudi, pokušavaju da nađu rešenje, ali trava nije u dobrom stanju. Igračima bi bilo mnogo lakše zbog kontrole lopte. Znam da je u Engleskoj teško održavati stadione, ali ima mesta gde je stanje terena odlično. Igrali smo protiv Arsenala, na Enfildu, na Old Trafordu i tamo je stanje neuporedivo bolje. Da ne govorim o Budimpešti i meču Lige šampiona, gde je trava sjajna. Nadam se da će i kod nas stanje da se popravi – istakao je Gvardiola.

PROČITAJTE JOŠ: SILOVITI EFES: Turci na Vasin ‘pogon’ preslišali Žalgiris!

-U poslednje vreme Fulam igra sjajno. Izgubili su samo jedan od poslednjih sedam mečeva. Bore se svim silama da ostanu u ligi. Impresioniran sam njihovom fizičkom snagom. Biće to veliki izazov za moju ekipu – zaključio je legendarni stručnjak.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter