0
Evropske lige
Kristijano Ronaldo

FOTO: Twitter/@juventus

‘ON JE BRILJANTAN IGRAČ, VELIKI…’: Novinari pokušali od Zidana da saznaju da li se Ronaldo vraća u Real, a evo šta im je rekao…

Objavljeno: 12.03.21 u 16:40

Kao bomba u španskim medijima odjeknula je vest da Real Madrid želi da vrati Kristijana Ronalda.

Navodno, njegov agent Žorž Mendeš je već kontaktirao Florentina Peresa, predsednika Reala, a kraljevski klub je spreman da plati 29 miliona evra, koliko Juventus traži u vidu amortizacije za poslednju godinu njegovog ugovora.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Ronaldo je ispisao istoriju u Madridu, odakle se 2018. preselio u Juventus, a ugovor sa torinskim klubom ističe mu 2022. godine pa je ovo poslednji voz da nešto zarade od eventualne prodaje.

Ipak, novinari danas od pokušali da saznaju nešto više od Zinedina Zidana ali su dobili – ništa.

– Svako zna ko je Kristijano, šta je uradio za klub i koliko je voljen. On je veliki igrač, briljantan, ali on je igrač Juventusa. Ja poštujem to i ne osvrćem se na komentare u medijima, kazao je Zidan.

Ronaldo i Zidan su zajedno osvojili tri titule u Ligi šampiona, za samo dve i po godine zajedničkog rada, kao i La Ligu 2017. godine

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter