0
Evropske lige

FOTO: Screenshot

NEMAČKI STRUČNJAK NA KLUPI BARSELONE? Laporta izabrao trenera za svoj novi projekat!

Objavljeno: 12.03.21 u 10:57

Španski mediji prenose da postoji velika mogućnost da na klupu Barselone sledeće sezone sedne Nemački stručnjak Julijan Nagelsman. 

Naime, novoizabrani predsednik Laporta je pričao o svom novom projektu koji priprema za Barselonu, a jedna od stavki će biti i promena trenera ukoliko Ronald Kuman ne osvoji La ligu ove sezone što za sada deluje veoma teško.

Kada je davao intervju Đoan Laporta dotakao se i ove teme pa je rekao:

„Gvardiola je jedinstven i neponovljiv, ne treba da se zanosimo. To su reference koje su davale izvanredan rezultat… Ali u nemačkom fudbalu danas ima mladih trenera koji gaje sličnu filozofiju kao mi“

MOŽDA CE VAS ZANIMATI

Nije tačno rekao ko je u pitanju, ali je svima poprilično jasno. Julijan Nagelsman, mladi trener Lajpciga za sada pokazuje takve rezultate da ga slobodno možemo smatrati jednim od najboljih trenera u Evropi.

Prvo smo ga svi primetili kada je sa Hofenhajmom jedne sezone uspeo da izbori opstanak u Bundesili, a onda sledeće sezone sa istim timom izbori Ligu Šampiona. Tada ga je primetio i RB Lajpcig i odmah ga rezervisao. Sa Bikovima je prošle godine došao do polufinala Lige šampiona, eliminisavši na tom putu i Atletiko Madrid.

Međutim neće Barselona imati lak zadatak da dovede Nemačkog stručnjaka jer ima još velikih klubova koji su zainteresovani za njegov potpis, a jedan od njih je i Bajern iz Minhena.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter