0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

GAVRIĆ I GORDIĆ U MLADOJ REPREZENTACIJI: Fudbaleri Zvezde dobili poziv selektora Stolice!

Objavljeno: 12.03.21 u 12:58

Krilni napadač Crvene zvezde Željko Gavrić i čuvar mreže koji se nalazi na pozajmici u šabačkoj Mačvi, Miloš Gordić, dobili su poziv selektora mlade reprezentacije Srbije za predstojeću proveru sa Turskom koja je zakazana za 30. mart i biće odigrana u Alanji.

Prvotimac Crvene zvezde Željko Gavrić našao se na spisku selektora mlade reprezentacije Srbije Ilije Stolice za duel sa Turskom. Krilni napadač je ove sezone odigrao 21 utakmicu u crveno-belom dresu i četiri puta se upisao u listu strelaca.

MOŽDA CE VAS ZANIMATI

Takođe poziv je stigao i Milošu Gordiću, igraču koji se nalazi na pozajmici u Mačvi. Momak rođen 2000. godine ove sezone čak 23 puta bio je na golu ekipe iz Šapca i proveo preko 2070 minuta na terenu.

Mladu reprezentaciju Srbije 30. marta očekuje provera protiv Turske, pred početak kvalifikacionih utakmica za plasman na Evropsko prvenstvo, koje će biti održano u Gruziji i Rumuniji 2023. godine. Srbija se nalazi u grupi H zajedno sa Francuskom, Ukrajinom, Severnom Makedonijom, Farskim ostrvima i Jermenijom.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter