1
Analize

FOTO: Youtube Screenshot

FUDBALERI PARTIZANA POSLE POBEDE OD 4:0: ‘Nismo zadovoljni, morali smo više!’ (VIDEO)

Objavljeno: 12.03.21 u 11:22

Zanimljive izjave posle meča polufinala kupa Srbije između Partizana i Voždovca gde su crno-beli slavili rezultatom 4:0.

Asano, Natko i Jojić dali su izjave posle meča sa Voždovcem gde su rekli za TV Partizan da su morali mnogo bolje u završnici i da nisu zadovoljni svojim učinkom iako je Partizan ubedljivo slavio. Najviše kritičan je bio Takuma Asano koji je rekao:

“Osećam se srećno, ali sam morao da postignem još golova danas. Zbog toga nisam zadovoljan današnjom utakmicom i u sledećoj moram bolje.“

Ko je gledao utakmicu, zna da fudbaleri crno-belih nisu preterivali u kritikama jer su mogli da daju ‘invailidima’ još minimum 5 golova.

Bibars Natko je bio malo blaži prema sebi, on je rekao:

“Uvek je lepo postići pogodak. Najbitnije je da smo prošli dalje u polufinale. Danas smo imali mnogo šansi za pogodak, u prvom poluvremenu čak 2-3 šanse jedan na jedan sa golmanom koji je bio odličan, ali moramo da budemo skoncentrisovaniji i da znamo da ubijemo protivnika brže.“

Najblaži je bio Miloš Jojić koji je izjavio da će loše stvari ostaviti po strani i da je zadovoljan igrom ekipe i da crno-beli sada ne smeju da se opuste i da moraju da nastave sa ovakvom igrom da bi ostali u pobedničkom nizu.

Ogroman broj šansi jedan na jedan promašili su i Asano i ostali igrači, a golman Voždovca Miloš Krunić koji je primio čak četiri gola je bio jedan od najboljih u ekipi gostiju.

U polufinalu igraće još Vojvodina i Radnik iz Surdulice, a meč zaostali meč četvrtfinala između Crvene Zvezde i IMT sa Novog Beograda odigraće se 27. marta.

 

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter