0
Evropske lige

FRANČESKO TOTI OTVORIO DUŠU: ‘Princ’ Rima otkrio zbog čega u karijeri najviše žali!

Objavljeno: 12.03.21 u 14:55

Legendarni italijanski fudbaler Frančesko Toti ostavio je veliki trag igrajući u dresu Rome.

Toti je za ‘Korijere dela Sera’ istakao da je bio prisiljen da ode u penziju, te da žali što sam nije mogao da donese tu odluku.

MOŽDA CE VAS ZANIMATI

On se podsetio sukoba sa trenerom Lučanom Spaletijem, sa kojim nije mogao da pronađe zajednički jezik, posle čega je i definitivno odlučio da je dosta fudbala.

– Znao sam da moram da odem u penziju, ali treba biti trealan. To sam hteo da učinim u drugom trenutku. Prislili su me na to, umesto da smo zajednički pronašli rešenje. Ta priča je završena kad je on otišao iz Rome, a ja se penzionisao. Obojica smo grešili, ali sve je to stvar prošlosti – rekao je  Toti.

Prema klubu u kojem je napravio ime ima samo reči hvale. Kaže da ga navijači sada stalno zaustavljaju i da oseća veliku podršku.

– Bio sam kapiten Rome, kao fudbalera su me voleli ili mrzeli. Ali sada se zbog navijača svuda osećam kao legenda. Gde god da odem, u Italiji ili u Evropi, preplavljen sam ljubavlju svakog navijača, pravom ljubavlju. To nikada ne bih ni pomislio – rekla je legenda ‘vučice’.

Kaže da mu je žao što trenutno nije u klubu, ali da će videti da se kroz nekoliko narednih godina vrati na mesto gde je ušao u legendu.

– Ponekad ponovo gledan snimke kada sam otišao u penziju. Svaki put sebi kažem da ću prebaciti program pre nego što pročitam pismo, ali nikada to ne učinim. Jače je od mene i uvek postanem emotivan. Roma mi je uvek bila prvi dom, odrastao sam tamo i umreću tamo. Žao mi je što nisam i sada u klubu, ali krenuo sam drugim putem i ne želim da ostavim grupu ljudi sa kojima radim. Videćemo kroz dve, tri, pet, deset godina… Nikad ne reci nikad – dodao je Toti.

Za kraj razgovora, istakao je i dve stvari zbog kojih najviše žali u karijeri.

Prekršaj na Baloteliju i pljuvanje Poulsena. To su dve najgore stvari koje sam učinio i još ne mogu da objasnim zašto sam učinio – zaključio je ‘princ’ Rima.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter