0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK FMP

FMP SLAVIO U ZADRU I IZJEDNAČIO SE SA PARTIZANOM: Sjajna partija Nemanje Nenadića!

Objavljeno: 12.03.21 u 22:45

Važna pobeda za ekipu iz Železnika!

U okviru 21. kola ABA lige, Zadar je u hali ‘Krešomir Ćosić’ ugostio FMP. Gosti iz Beograda su slavili rezultatom 63:76.

Domaćin je tokom meča ima osam poena prednosti, ali su popularni ‘Panteri’ uspeli da preokrenu rezultat.

Najefikasniji igrač u redovima pobedničke ekipe bio je Nemanja Nenadić. Reprezentativac Srbije i nekadašnji košarkaš Crvene zvezde, meč je završio sa 24 poena, pet skokova, četiri ukradene lopte i dve asistencije.

Nenadića je pratio bivši igrač Partizana, mladi Pecarski. Marko je ostvario učinak od 17 poena, pet skokova i dva uspešna dodavanja.

PROČITAJTE JOŠ: ILIJA STOLICA SAOPŠTIO SPISAK: Čak 14 igrača iz Superlige Srbije!

U ekipi koju sa klupe predvodi trener Veljko Mršić, istakao se Činanu Onuaku sa 12 poena, četiri uhvaćene lopte i jednom asistencijom. Džastin Karter je dodao 11 poena, dva skoka i dva uspešna dodavanja.

Kodi Džastis je postigao 10, a nekadašnji košarkaš FMP-a, Aleksandar Bursać je postigao devet poena.

FMP je ostvario sedmu pobedu u sezoni i sada ima isti učinak kao ekipa Partizana. Zadar je u dosadašnjem delu sezone ostvario učinak od šest pobeda i 12 poraza.

Ekipa iz Hrvatske ima utakmicu manje u odnosu na FMP, a tim Veljka Mršića u narednom kolu dočekuje Budućnost iz Podgorice.

FPM u glavnom gradu Srbije dočekuje Cibonu. To će biti prvi duel trenera Vladimira Jovanovića protiv bivše ekipe. Ekipa koju sa klupe predvodi Vanja Guša, ostvarila je dva trijumfa u prethodna tri kola.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter