0
Košarka

FOTO: Youtube/Screenshot

VRATIO SE NBA: Bobi bez minuta, Dončić tripl-dabl učinkom vodio Dalas do preokreta! (VIDEO)

Objavljeno: 11.03.21 u 09:19

Nakon Ol-Star pauze, nastavlja se NBA liga.

U noći između srede i četvrtka odigrane su dve utakmice u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu. Dalas je savladao San Antonio Sparse rezultatom 115:104 nakon preokreta. Vodili su izabranici Grega Popoviča i 13 razlike, ali to nije bilo dovoljno za raspoloženi duo DončićPorzingis.

Kristaps je predvodio svoj tim poenterski, ubacivši 28 poena uz 14 skokova. Luka se zaustavio na 22, ali je tome dodao po 12 skokova i asistencija za novi tripl-dabl. U ekipi Sparsa istakao se Derozan sa 30 poena i 11 asistencija. Boban Marjanović već treći meč za redom nije dobio svoju šansu.

Na drugoj strani, Memfis je bio bolji od Vizardsa 127:112. Jonas Valančiunas je pokazao koliko mu fali igra jednim ludim dabl-dabl učinkom. Uz 29 poena uhvatio je 20 skokova pa je tako je uz Morenta (21 poen, 10 asistencija) i Bejna (20 poena) predvodio svoj tim. U poraženom sastavu ispod svog nivoa bio je najbolji skorer lige Bredli Bil. Ubacio je 21 poen, dok se Vestbruk zaustavio na 20.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter