0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

POKER PARTIZANA ZA POLUFINALE KUPA! Ubedljiva igra i pobeda crno-belih protiv Voždovca! (VIDEO)

Objavljeno: 11.03.21 u 18:57

Fudbaleri Partizana plasirali su se u polufinale Kupa Srbije, pošto su u četvrtfinalnom duelu bili ubedljivi protiv Voždovca rezultatom 4:0.

Izabranici Aleksandra Stanojevića važili su za velikog favorita u ovoj utakmici, i taj epitet su i opravdali.

FOTO: FK Partizan

Već u 3. minutu odlično je šutirao Natho, odbranio je golman Krunić taj udarac, a onda je Lazar Marković imao lak posao, međutim on se obrukao, a čuvar mreže Voždovca je sjajno intervenisao.

U 7. minutu nova prilika za domaće. Natho je briljantno uposlio Holendera, ali je golman Krunić još jednom intervenisao odlično.

Igrao se 14. minut, a novu šansu za Partizan propustio je Asano. Izašao je 1 na 1 sa golmanom protivničkog tima, ali je šutirao neprecizno.

FOTO: FK Partizan

Konačno, bilo je očekivano da će Voždovac kapitulirati. To se dogodilo u 24. minutu. Nakon kornera i odbitka šutirao je Asano, njegova lopta bi otišla pored gola, ali sjajno se snašao Aleksandar Šćekić, koji je prevario nemoćnog Krunića.

U 30. minutu imao je Holender ponovo priliku, ali je golman Voždovac još jednom spasao svoj tim.

 

Ipak, samo dva minuta kasnije prednost Partizana se udvostručila. Vujačić je glavom bio precizan nakon kornera.

Drugo poluvreme je započeo Voždovac sa malom iniciajtivom, ali to je vrlo brzo utihnulo.
Već u 52. minutu Partizan je stigao do trećeg gola. Lazar Marković je prošao po levoj strani, centrirao, a Asanu je ostao lakši deo posla.

FOTO: FK Partizan

Voždovac je totalno nokautiran u 57. minutu. Natho je bio strelac.

Ritam utakmice u poslednjih 20-ak minuta je znatno opao. Priliku za počasni gol imao je Voždovac u 79. minutu. Vladimir Stojković je izašao sa linije svog gola, a Vučić je pokušao da ga lobuje, i to je učinio odlično, međutim lopta je pogodila prečku.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter