0
Evrokupovi

FOTO: Screenshot/Youtube

OVO SE NIJE DESILO VIŠE OD 15 GODINA: Biće čudno gledati nastavak takmičenja!

Objavljeno: 11.03.21 u 10:56

Kraj jedne ere u Ligi Šampiona.

Prvi put od 2005. godine gledaćemo četvrtfinale Lige Šampiona bez dva najbolja svetska igrača. Kristijano Ronaldo i Lionel Mesi sa svojim timovima nisu uspeli da prođu osminu finala najjačeg takmičenja u Evropi.

Juventus je poražen od Porta i to posle produžetaka. U Portugalu su na iznenađenje svih, domaći ostvarili pobedu rezultatom 2:1. Juve je zbog gola u gostima, očekivao malo lakši posao u Italiji, ali Porto je poveo 1:0 i tako dao do znanja da zna šta radi. Nakon 2:1 za Juventus u regularnom delu, u 115. minutu Oliveira je postigao gol za 2:2 i tako praktično stavio tačku na ovaj meč. Pokušali su domaći svim silama da ih stignu, u 117. minutu su postigli gol, ali to nije bilo dovoljno.

MOŽDA CE VAS ZANIMATI

Na drugoj strani, Barselona je ‘lakše’ ispala. PSŽ ih je samleo u prvom meču rezultatom 4:1, pa je retko ko očekivao čudo u Francuskoj. Drugi meč je završen, na semaforu je pisalo 1:1 i PSŽ je prošao dalje.

Mesi i Ronaldo se nalaze na samom vrhu po broju golova u Ligi Šampiona. Fudbaler Juventusa je postigao 134 gola, dok je Argentinac trenutno na 120. Sledeći na listi je Robert Levandovski sa čak 48 golova manje od Mesija.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter