0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

DEJAN STANKOVIĆ: ‘Igrači pobedom uveličali jubilej’

Objavljeno: 11.03.21 u 21:58

Crvena Zvezda je u utakmici 22. kola savladala ekipu Mačve ubedljivim rezultatom 4:0, a šef stručnog štaba crveno-belih bio je zadovoljan posle meča.

– Korektan meč, dobro smo ušli u utakmicu. Ponovo kažem da igramo na svaka tri dana, a ovo je jedna od tih utakmica u kojoj smo bili u solidnom ritmu. Naravno da je bilo dosta pozitivnih stvari u našoj igri, a moram da istaknem da mi je veoma drago zbog povratka Kataija koji je odigrao 90. minuta posle duge pauze i vratio se u ekipu. Kao što je poznato, imamo problema sa igračima koji su zaraženi korona virusom, uskoro se vraćaju Falćineli i Falko, a čekamo i Sanoga. Svi fudbaleri su ispoštovali dogovor, tako da nemam šta da im zamerim. Mogu da razumem mentalni umor igrača, kao i fizički zamor, ali znamo šta nam je cilj. Idemo da se odmorimo, pa nas već u ponedeljak očekuje teško gostovanje Voždovcu, posle toga dočekujemo Mladost i završavamo ciklus koji je bio veoma naporan – rekao je Stanković.

On se osvrnuo na svoju 50. utakmicu kao trener na klupi Crvene zvezde i naglasio da sve zasluge idu igračima.

Hvala igračima što su me nagradili pobedom na mojoj jubilarnoj 50. utakmici na klupi Zvezde. Sve zasluge idu momcima. Zaista njihov odnos, ponašanje i rad, me čini presrećnim što imam čast da ih vodim na 50 utakmica. Nadam se da ćemo zajedno provesti još mnogo lepih trenutaka i doneti još uspeha Crvenoj zvezdi – zaključio je Stanković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter