0
Evropske lige

FOTO: Twitter/Screenshot

TUHEL POJAČAVA ODBRANU: U fokusu dva štopera!

Objavljeno: 10.03.21 u 20:41

Kako prenose engleski mediji, Čelzi bi u narednom prelaznom roku mogao da dovede jednog štopera koji bi pomogao ‘plavcima’ da budu kandidati za titulu naredne sezone.

Nakon dolaska Tomasa Tuhela na klupu Čelzija, ‘plavci’ deluju nepobedivo, a posebno dobro izgleda odbrana. Naime, Čelzi je primio samo jedan gol u poslednjih jedanaest utakmica, ali to ne sprečava Nemca da razmišlja o još jačoj defanzivnoj liniji od sledeće sezone.

Imao je problema Čelzi do dolaska Tuhela sa odbranom, a mnogi misle da je upravo i bio jedan od razloga zašto trenutno nisu u trci za titulu.

Trenutno su u fokusu dva igrača, a stručni štab vaga između Hose Marije Himeneza i Ibrahime Konatea.

MOŽDA CE VAS ZANIMATI

Himenez se već ranije i spominjao kao moguće pojačanje, samo je to interesovanje sada intezivirano. Urugvajac je sada izrastao u vrsnog štopera a Dijego Simeone je prezadovoljan njegovim igrama, iako je dosta utakmica propustio ove sezone što zbog povreda, što zbog korona virusa.

Glavni problem bi bio suma koju Atletiko Madrid traži za svog defanzivca, a koliko će Čelzi morati da izdvoji novca govori to da je prošle godine odbijena suma koju je Mančester Siti ponudio od 80 miliona evra. Međutim Atletiku sada treba novac pošto su dosta i potrošili u poslednje vreme, tako da je moguće da će biti malo blaži prema Čelziju.

Ibrahim Konate je takođe na radaru, a štoper Lajpciga koji ima tek 21 godinu jedan je od ključnih igrača u odbrani Nemaca. Međutim za njegov potpis bore se još i Mančester i Real, tako da će Čelzi morati dobro da se potrudi.

Odluka o novom štoperu biće doneta najviše na osnovu klupskih rezultata do kraja sezone.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter