0
Evropske lige

FOTO: Youtube screenshot

SITI PONOVO UBEDLJIV PROTIV ‘SVETACA’: Nije 18 ali jeste 5! (VIDEO)

Objavljeno: 10.03.21 u 22:24

U 33. kolu Premijer lige sastali su se Mančester Siti i Sautempton, a ubedljivo su slavili domaći rezultatom 5:2 (3:1).

Fantastičan Mančester Siti večeras i još jedna ubedljiva pobeda nad ‘svecima’. Podsetimo, prvu utakmicu u prolećnom delu sezone Siti je dobio rezultatom 8:0.

Kada je najavljivao utakmicu protiv Sautemptona, Pep Gvardiola je na škakljivo pitanje novinara o Junajtedovoj pobedi nad Svecima pre mesec dana sa ogromnih 9:0 – rekord Premijer lige – odgovorio ironično sa „Daćemo im 18 golova, biće 18:0 za nas“.

Po dva gola Rijada Mareza i Kevina de Brujinea doneli su pobedu ‘građevinarima’ a u strelce se upisao još i Ilkaj Gundogan. Odličan je bio i Foden koji je imao dve asistencije.

Uprkos izostanku klasičnog napadača, Gvardiola je tokom godina do perfekcije doveo taj sistem, koji je odmah i dao rezultat.

Golove za goste postigli su Če Adamas i Dzejms Vord Prauz koji je bio precizan sa bele tačke.

Neće se Gvardioli mnogo dopasti to što je njegov tim drugu utakmicu zaredom primio dva gola, ali kako je podigao razliku na 14 bodova u odnosu na Junajted – uz meč više –neće ga previše boleti to što je odbrana ponovo bila ispod nivoa.

Siti grabi ka novoj tituli!

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter