0
Odbojka

NEVEROVATNO BEZOBRAZAN POTEZ: Odbojkašica izgubila dete tokom trudnoće, a klub je tužio!

Objavljeno: 10.03.21 u 20:43

Velika sramota italijanskog kluba.

Italijanski mediji pišu o kulturnom skandalu koji je pogodio tu zemlju. Lara Lulji koja nastupa za Pordenone zatražila je od svog kluba samo da joj plati ono što je zaradila dok je igrala.

Na iznenađenje svih, oni ne samo da su to odbili, već su je i tužili, a sada traže i odštetu.

U martu 2019. sam obavestila moj klub, Volej Pordenone, o tome da ne mogu da nastavim da igram te sezone jer sam ostala u drugom stanju. Dve godine kasnije, nakon što sam izgubila dete usled pobačaja, ja sam, umesto da dobijem novac koji mi je sledovao za pomenutu sezonu, a koji mi još uvek nije isplaćen, dobila sam – tužbu. Razlog za nju je to što, navodno, nisam ispoštovala ugovor, prenosi Gazeta delo sport.

MOŽDA CE VAS ZANIMATI

Nakon toga dodaje i da je optužuju zbog toga što je ‘prećutala nameru da ima decu’.

Optužena sam da sam prećutala nameru da imam decu, da nisam odigrala dva poslednja meseca u prvenstvu i to dok sam prolazila kroz vrlo težak period. Ali, ono što me je najviše pogodilo je da su stavili pod znak pitanja moju ozbiljnost. Znate, 25 godina se bavim odbojkom i uvek sam se ponašala profesionalno, iako nisam uvek bila u pravnom smislu profesonalac i sada me još povređuju time što u javnost iznose intimne, vrlo delikatne teme koje imaju nameru da me dodatno kazne, i to za nešto što nisam zaslužila, navodi Lara Lulji.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Laura Boldrini (@l_boldrini)

Ovaj skandal prokomentarisala je i bivša predsednica parlamenta Laura Boldrini. Ona je na svom zvaničnom Instagram profilu rekla kako ovaj slučaj potvrđuje to da u Italiji nema puno razloga da se slavi 8. mart.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter