0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Youtube/Screenshot

MATOVIĆ NAKON PORAZA: Oni igraju za Partizan, moraju da nauče da pobeđuju!

Objavljeno: 10.03.21 u 23:19

Košarkaši Partizana su porazom od Metropolitana ispali iz Evrokupa.

Crno-belima je bila potrebna pobeda od 5 ili više poena razlike, ali nisu uspeli da je ostvare. Iako su u jednom navratu imali to vođstvo, presudila je četvrta četvrtina.

Utakmica je išla u dobrom smeru, ali posle +9, prestali smo da poentiramo, izgubili smo dosta lopti, promašili smo neka bacanja i nekoliko lakih šuteva. Tako smo dali Metropolitanu priliku da se vrati nazad u utakmicu, počeo je Matović svoje izlaganje.

Na pitanje da li je zadovoljan igrom večeras, kao i kako planira da motiviše igrače za nastavak sezone, imao je spreman odgovor.

Zadovoljan sam ponašanjem i borbenošću igrača. Pokušavali su da ispoštuju sve što smo dogovorili. Kako je cela sezona bila gore-dole, došli smo do toga da nikako ne možemo da zatvorimo utakmicu. Imali smo čak 11 promašenih slobodnih bacanja i 6 zicera. Oni su igrači Partizana i oni moraju da nauče da pobeđuju. Mladi igrači moraju da se izbore sa tim. Idemo u salu da treniramo i to je to, zaključio je Matović.

Ovo je jedna od najneuspešnijih sezona Partizana u istoriji. U regionalnoj ABA ligi nisu ni blizu plasmana na fajnal-for, više nemaju ni matematičke šanse za to. Tim je prvo vodio Vlada Šćepanović koji je dosta brzo smenjen. Posle je došao i Sašo Filipovski, ali je pre nekoliko dana nakon loših rezultata takođe napustio najtrofejniji srpski tim.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter