0
Domaći fudbal

FOTO: Youtube/printscreen

IVICA KRALJ: ‘Presrećan sam što se vraćam u svoju kuću’ (VIDEO)

Objavljeno: 10.03.21 u 14:50

Ivica Kralj, novi koordinator za sva sportska pitanja u Partizanu imao je prvo obraćanje po povratku u Humsku.

– Presrećan sam što se vraćam u svoju kuću, a posebno što je to u ovom trenutku, jer mislim da sam kroz funkcije koje sam obavljao poslednjih šest godina stekao neophodno iskustvo za ovaj posao. Biti igrač je jedno, a biti na poziciji u klubu je sasvim nešto drugo – kaže Kralj koji je od 2015. do 2020. godine bio i na mestu predsednika FK Mačva.

MOŽDA CE VAS ZANIMATI

– Radujem se što sam ponovo u svojoj kući i nadam se da ćemo nastaviti ovaj niz koji je započeo Stanojević – istakao je Kralj.

Otkrio je šta je razlog što nije želeo da bude trener golmana.

– Dobro ste informisani. Ja sam sa 36 godina završio karijeru. Jednostavno kada ste igrač imate puno obaveza. Trenerski posao je preslikan. Imao sam potrebu da budem sa porodicom, da se posvetim njima. To je bio jedan od razloga što se nisam za to odlučio – iskren je Ivica.

Partizan ima 14 pobeda u nizu, a Kralj ističe da je to za veliki respekt.

– Suvišno je bilo da komentarišem. Fantastičan niz. Nadam se da će se produžiti. Veliki uspeh i očekuje da svako ceni i respektuje taj rezultat.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter