0
Evrokupovi

FOTO: Twitter

ČUVENI TRENER ZAPANJEN RONALDOVOM REAKCIJOM: ‘To je neoprostiva greška!’ (VIDEO)

Objavljeno: 10.03.21 u 12:40

Fudbaleri Juventusa eliminisani su u osmini finala Lige šampiona, poraženi su u dvomeču od Porta posle revanša u kojem su sa igračem više primili gol u produžetku, i to iz slobodno udarca sa 30 metara.

Portov junak meča Oliveira je u toj situaciji šutirao po zemlji, a lopta je prošla kroz ‘živi zid’ što nikako nije očekivao golman Ščensni, pa je koji trenutak kasnije vadio loptu iz mreže i besno  na saigrače koji su katastrofalno reagovali.

MOŽDA CE VAS ZANIMATI

Među njima je bio i Kristijano Ronaldo koji snosi možda i najveći krivicu za takav ishod, jer je lopta prošla upravo ispod njega zbog toga što je skočio posle udarca Oliveire.

– To je bila neoprostiva greška – kritikovao je Fabio Kapelo reakciju igrača Juventusa u ‘živom zidu’, a potom nastavio:

– U moje vreme, za ‘živi zid’ ste birali igrače koji se nisu plašili lopte. Ovi su se uplašili lopte i počeli da skaču, okretali leđa. To je neoprostivo – rekao je italijanski stručnjak i uperio prst krivice ka Ronaldu i Rabiou.

FOTO: Twitter

Kritikovao je Kapelo igrače Juventusa i zbog neprofesionalnog ponašanja nakon meča, jer većina nije želela da da izjavu za klupski kanal. To su uradili samo De Liht, Kvardado i Kijeza.

– Videli ste da su samo neki mlađi igrači izašli pred kamere i imali hraborsti da pričaju u teškom trenutku. U ovom timu, neki veterani kupe svu slavu kad se pobedi, a okreću leđa kad se gube utakmice – kazao je iskusni trener.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter