0
Evrokup

FOTO: KK Partizan

ALEKSANDAR MATOVIĆ: ‘Veoma dobro znamo u kojoj smo poziciji i šta utakmica donosi’

Objavljeno: 10.03.21 u 16:16

‘Kad se završi utakmica, svaki pojedinac mora biti siguran da smo pružili najviše što možemo u ovom trenutku’.

Partizan će biti ‘domaćin’ utakmice u borbi za plasman u TOP 8 fazu Evrokupa. Meč će se igrati u Ljubljani, a crno-beli će ugostiti ekipu Metropolitana. 

Novi šef stručnog štaba crno-belih  Aleksandar Matović, večeras će upisati prvi nastup na klupi Partizana. Matović je nasledio Filipovskog, koji je napustio klub zbog loših rezultata

-Veoma dobro znamo u kojoj smo poziciji i šta utakmica donosi. Ipak, ne smemo puno da razmišljamo o događajima unapred. Na prvom mestu, moramo da se i pored svih problema pripremimo i da odigramo dobru utakmicu. Zatim da učinimo sve kako bismo zabeležili makar i mininalnu pobedu. Tek onda, ako se za takvu situaciju izborimo na terenu, možemo razmišljati o tome šta nam je potrebno za prolaz u Top 8 – istakao je novi trener Partizana.

PROČITAJTE JOŠ: STANOJEVIĆ PRED KUP UTAKMICU SA VOŽDOVCEM: ‘Oni nemaju šta da izgube, a mi možemo mnogo’ (VIDEO)

-Metropolitan je od pozicije lidera grupe stigao do mogućnosti da sada ispadne, što znači da će i oni učiniti sve da budu na svom maksimumu. Mi ćemo se fokusirati na prvi sledeći napad, na prvi sledeći skok i na prvu sledeću odbranu. Kad se završi utakmica, svaki pojedinac mora biti siguran da smo pružili najviše što možemo u ovom trenutku – zaključio je Matović.

Utakmica počinje u 20:30h.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter