2
ATP

FOTO: Youtube/Screenshot

SRAMAN NAPAD FRANCUZA: L’Ekip se karikaturom podsmeva najboljem svetskom teniseru!

Objavljeno: 09.03.21 u 14:44

Navikli smo na razne ispade francuskog L’Ekipa, ali sada su prevršili svaku meru.

Novak Đoković je juče oborio Federerov rekord u broju nedelja na prvom mestu. Umesto da mu česitaju i da se raduju što imaju priliku da gledaju jednog od najboljih tenisera svih vremena, L’Ekip je odlučio da mu se podsmeva.

Francuzi su Đokovića nacrtali kako stoji dok su mu ruke raširene. Na slici je očigledno tužan, a navijači koji se nalaze pored šalju podršku jedino Rodžeru Federeru.

Pre samo nekoliko dana, ovaj list se takođe oglasio sa jednim napadom na Novaka. Naslov tog teksta je bio ‘Nema ljubavi za Novaka’.

Ipak, Nole se sigurno ni ne obazire na sve to jer on svoje umeće prikazuje na terenu. Juče smo ispred njegovog restorana na Novom Beogradu imali priliku da vidimo kako su ga navijači pozdravili. Uz to, u jutarnjim časovima osvanulo je i neverovatno umetičko delo.

0
0

2 Komentara

  1. “Novinara” koji je ovo objavio odmah otpustiti. Čovek ne poznaje ironiju koju tinejdžeri već nauče. Francuz se smeje navijačima Federera, ne Novaku.

    0
    0
    Odgovori
  2. Niste razumeli karikaturu. Ona je pozitivna za Novaka. Karikatura kritikuje zapadnu tenisku publiku, koja se ne obazire na Novakov rekord, već i dalje slavi Federera.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter