0
Košarka

FOTO: Screenshot

SKANDAL U KLS KAKAV SE NE PAMTI: Trener Zlatibora želeo da se obračuna sa sudijom, sada mora da plati 174.000 dinara! (VIDEO)

Objavljeno: 09.03.21 u 18:26

Disciplinski ograni takmičenja imali su dosta posla…

Jedna ružna scena dolazi sa KLS terena i utakmice 24. kola između Dunava i Zlatibora. U centru pažnje je trener gostiju Strajin Nedović, koji je kažnjen je od strane Disciplinskog sudije takmičenja, Dragutina Ilića zbog dve dosuđene tehničke greške, a potom i napada na službeno lice pred kraj okršaja sa Dunavom u Staroj Pazovi.

Na konferenciji za medije on nije želeo previše da priča o ovom incidentu, svestan da bi kazna mogla da bude još žešća.

– Ja sam reagovao kako sam reagovao, dobio sam isključujuću grešku. Sigurno sam je dobio zasluženo, ali uzrok i posledica toga će ostati tajna, pošto ja o tome ne smem da pričam, poručio je Nedović.

Trener Zlatibora je zbog prve tehničke greške, koja mu je treća od starta sezone morati da plati 18 hiljada dinara, a zbog druge, diskvalifikujuće još 36 hiljada. To ipak nije sve, on će morati da plati i 120.000 dinara zbog nesportskog ponašanja, pokušaja napada i pretnji službenom licu, kako piše u saopštenju Košarkaške lige Srbije.

Dakle, on će morati da u kasu takmičenja uplati ukupno 174.000 dinara, a šta se dešavalo na utakmici možete videti od 1:44:00 minuta ovog snimka:

(VIDEO:YouTube/sportuzivo.tv)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter