0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Youtube screenshot

RADONJIĆ NAKON TRIJUMFA: ‘Očekivano težak meč! Naterali smo Split da izgubi 21 loptu’

Objavljeno: 09.03.21 u 09:15

Nova pobeda za crveno-bele!

U okviru 20.kola ABA lige, Split je u Hrvatskoj ugostio ekipu Crvene zvezde. Izabranici Dejana Radonjića, slavili su rezultatom 60:71. Klub iz Beograda je upisao i 14 trijumf, na 16 odigranih mečeva. Nakon utakmice, oglasio se trener ekipe sa Malog Kalemegdana.

-Očekivano težak meč posle perioda koji je bio kakav je bio, sa puno dešavanja i opterećujućih stvari, sa rasporedom koji je bio izuzetno težak. Imali smo dve nedelje dupli program u Evroligi i sigurno da u takvoj situaciji nije uvek lako igrati. U prvom delu smo odigrali ne baš onako kako smo hteli što se tiče faze napada.

PROČITAJTE JOŠ:INTER ‘PREGRMEO’ ATALANTU! ‘Neroazuri’ upisali pobedu i napravili korak bliže tituli! (VIDEO)

-Bilo je grešaka u odbrani, problema sa skokom, ali imali smo priliku da kroz bolji napad steknemo i veću prednost. Promašivali smo dosta dobrih šuteva… U nastavku smo nastavili sa odbranom, odigrali smo je sa dobrom energijom u ovoj situaciji, naterali smo Split na 21 izgubljenu loptu, uspeli smo da bolji napad valorizujemo i da dođemo do vrlo važne pobede – rekao je Radonjić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter