7
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

PANKOV ZAPALIO DRUŠTVENE MREŽE: ‘Koncert može, a navijači ne!?

Objavljeno: 09.03.21 u 23:10

Izuzetno je revoltiran štoper Crvene zvezde.

Momak koji se navijačima Crvene zvezde ‘uvukao’ u srca nakon penal serije u Kopenhagenu, sada je imao šta da kaže povodom situacije sa Korona virusom. Kako je ranije najavljeno, muzička grupa ‘Crvena jabuka’, održaće koncert u Beogradu, što je razljutilo Pankova.

FOTO: Instagram story / Screenshot

‘Inače nemam običaj, a i ko sam ja da se oglašavam oko ovakvih stvari. Ali sam žestoko revoltiran i ljut ovog puta i moram sam da iznesem svoje mišljenje. Koncert Crvene jabuke u Kombank areni uz prisustvo publike se dozvoljava i pritom mediji ćute, a navijači na fudbalskim utakmicama se zabranjuju. TUGA, UŽAS I VELIKA SRAMOTA’ – napisao je na svom instagram storiju Pankov.

0
0

7 Komentara

  1. Pitam se zasto uvek neki moroni moraju da komentarisu bez da prvo razmisle sta zele da kazu!?! Dali neko voli fudbal ili ne, Pankov s pravom se pita kako je to moguce da jedna manifestacija kao sto je koncert u zatvorenom prostoru sa sigurno vise hiljada ljudi, bude dozvoljena!?! A jedna manifestacija kao npr. fudbalska utakmica na otvorenom sa navijacima je zabranjena!!! Tu nema nimalo logike, ili treba obe zabraniti ili obe dozvoliti!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter