0
ATP

FOTO: Twitter screenshot

NOVAK ĐOKOVIĆ: ‘Ponovo ćemo imati turnir u Beogradu! Dolaze velika imena’

Objavljeno: 09.03.21 u 09:49

‘Prioritet su Olimpijske igre! To je čast i privilegija za svakog sportistu’.

Novak Đoković je bio gost ‘Dvevnika’ na RTS-u. Srpski teniser je govorio o ciljevima u nastavku sezone, a otkrio je i da se teniski turnir vraća u prestonicu Srbije. Prvi ‘reket’ sveta, istakao je da će velika imena učestvovati na turniru u Beogradu.

– Ove sezone, prioritet su Olimpijske igre. Generalno , gren slem titule… I jedno i drugo. Ako bih morao da izaberem, onda su to Olimpijske igre. Olimpijske igre se održavaju na svake četiri godine i uveren sam da svaki sportista oseća čast i privilegiju da predstavlja svoju zemlju na najvećoj smotri u istoriji sporta. Najlepše emocije koje sam doživeo u karijeri dolaze sa Olimpijskih igara. Uživam u igrama za reprezentaciju, nadam se da ću biti zdrav, spreman i da ću se boriti za medalju-rekao je Nole.

Novak će sezonu na šljaci i period priprema za Rolan Garos, početi turnirima u Beogradu i Monte Karlu.

– Nakon skoro jedne decenije, ponovo ćemo imati turnir u kategoriji 250. Nadam se da će se neke stvari smiriti do tada, da bi publika uživala u mečevima vrhunskih tenisera. Velika imena će doći, ne smem još da ih otkrivam. Nadam se dobrom tenisu, lepom vremenu i publici na tribinama – zaključio je najbolji teniser na planeti.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter