3
Evropske lige
Najnovija vest HOT SPORT

FOTO: HOTSPORT

NEKADA MANČESTER, MILAN I REAL, DANAS ZATVOR: Zbog silovanja Albanke ide na robiju!

Objavljeno: 09.03.21 u 22:15

Legendarni fudbaler mora na dugogodišnju robiju!

Prosto je neverovatno kako neko pored svog talenta koji je dobio od Boga i svega što je stekao u životu, uspe da uradi nešto ovako. Robinjo je poznati brazilski napadač, koji je tokom svoje karijere branio boje mnogih poznatih klubova, među kojima je i italijanski Milan.

MOŽDA CE VAS ZANIMATI

Apelacioni sud iz pomenutog Milana, osudio je Robinja na devetogodišnju robiju, zbog silovanja. On je 2013. godine silovao devojku albanskog porekla (23) i kako sam sud kaže, brutalno je ponizio i naneo joj teške traume.

Ono nikako nije iznenađujuće, jer se za isto delo teretio i nekoliko godina ranije, dok je bio igrač Mančester Sitija. Tada je ipak uspeo da izbegne zatvor jer nije bilo dovoljno dokaza!

0
0

3 Komentara

  1. Postovani Stevane, kazna se racuna od dana izricanja presude, a ne od dana kada je izvrseno KD. S tim, da se u kaznu racuna i vreme provedeno u pritvoru ukoliko je lice pusteno da se brani sa slobode.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter