0
Evropske lige

FOTO: Youtube/Screenshot

LUKA JOVIĆ OTKRIO ŠTA JE BIO PROBLEM SA ZIDANOM: Novi intervju srpskog reprezentativca!

Objavljeno: 09.03.21 u 13:43

Luka Jović je u još jednom od intervjua pričao o španskom klubu i Zinedinu Zidanu.

Srpski napadač se vratio u Ajntraht i odmah je pokazao svoj potencijal. U Madridu je proveo godinu i po dana, koji i nisu baš za pamćenje, pa ga je uprava kluba poslala na pozajmicu.

Zbog brojnih povreda u Realu, u poslednje vreme često ističe da nije u svojoj top formi.

Imam 23 godine, igram jednu od najboljih liga na svetu, u sjajnom timu. Nadam se da ću se sa Srbijom plasirati na Svetsko prvenstvo, a važno je znati da sam još uvek član Reala. Trenutno mi je najvažnije da se vratim u formu, počeo je Jović.

Potom je otkrio jednu zanimljivu stvar koja je stvarala problem između njega i Zidana. Takođe je istakao da je on fenomenalan čovek.

– Ne bih ulazio u detalje. Svakako su obojica fenomenalni treneri. Već sam rekao Zidanu da je pošten i fenomenalan čovek. Sa sadašnjim trenerom imam bolju komunikaciju, jer obojica govorimo engleski. Sa Zidanom nisam imao dobru komunikaciju, jer on ne govori engleski, a ja ne znam španski, zaključio je srpski reprezentativac.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Od trenutka kada se vratio u svoj bivši klub, Luka je na 9 mečeva postigao 3 gola. On je i dalje pod ugovorom sa Realom i očekuje se da im se vrati na kraju sezone.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter