0
Evrokupovi

FOTO: Youtube screenshot

HOTSPORT ANALIZA: Ronaldo spreman dočekuje Porto! (VIDEO)

Objavljeno: 09.03.21 u 10:46

Dva zanimljiva duela su na programu!

U okviru revanša nokaut faze Lige šampiona, Juventus će dočekati ekipu Porta. Meč koji je zakazan za utorak od 21:00h, igraće se na stadionu crno-belih u Torinu.

Tim iz Portugala je bio bolji rival u prvom susretu, ali je ‘prokockao’ veliku prednost. Prvi duel, završen je pobedom Porta, rezultatom 2:1. Porto je imao dva gola prednosti sve do 82. minuta, kada je Kijeza ublažio poraz ekipe iz Italije.

Portugalci su imali nekoliko odličnih prilika da povećaju prednost, ali izostala je realizacija.
‘Stara dama’ dugo godina nije bila u ovako lošoj situaciji u nacionalnom šampionatu. Prvoplasirani Inter ima 10 bodova prednosti, dok Milan ima četiri boda više. Ipak, ne treba rano otpisati izabranike trenera Pirla.

Porto je takođe daleko od šampionske titule u prvenstvu Portugala. Konseisao i ekipa se nalaze na 2. mestu sa 10 bodova manje od Sportinga iz Lisabona.

Ulogu apsolutnog favorita dajemo aktuelnom šampionu Italije. Iskustvo i kvalitet su na strani kluba iz Torina. Kristijano Ronaldo dodatni motiv traži u rivalstvu Porta i njegovog nekadašnjeg kluba, Sportinga. Nadamo se dobroj fudbalskoj predstavi i verujemo da ćemo svi uživati.

https://youtu.be/9KNz5gHhTM4

PROČITAJTE JOŠ: KARLO ANĆELOTI: ‘Moramo biti iskreni, nismo na istom nivou kao Čelsi’

Druga utakmica igraće se u istom terminu. Borusija Dortmund dočekuje Sevilju, nakon teškog poraza od Bajern Minhena. Nemci su za vikend ispustili dva gola prednosti protiv velikog rivala.

Sevilja u Nemačku stiže u lošoj formi. Aktuelni šampion Lige Evrope, vezao je tri uzastopna poraza. Prvi susret odigran u Španiji, završen je pobedom Borusije. Izabranici trenera Terzića, slavili su rezultatom 2:3.

Stiče se utisak da će Borusija biti ekipa koja kontroliše igru, ali Sevilja je mnogo puta pokazala kvalitet. Ulogu blagog favorita pripisujemo domaćinu.

Očekuje se veliki broj pogodaka, kao i dosta posla za čuvare mreža.

Da li će Dortmund opravdati epitet favorita ili je vreme da Sevilja napravi korak dalje u odnosu na prethodne godine?

https://youtu.be/aaRdd1GrB0Y

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter