0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

HOLENDER OSTAJE U PARTIZANU? Crno-beli imaju rok za kupovinu napadača!

Objavljeno: 09.03.21 u 20:53

Posle odličnih partija u poslednje vreme, uprava kluba razmatra opciju da po isteku pozajmice iskoristi pravo otkupa i veže dugotrjanim ugovorom Filipa Holendera. 

Holender je došao na pozajmicu iz Lugana početkom oktobra prošle godine i na početku se činilo kao da se Mađar neće najbolje snaći u crno-belom dresu. Međutim desilo se suprotno i Filip je postao veoma bitna karika u planovima trenera Aleksandra Stanojevića.

Partizan ima rok do 10. juna 2021. da se izjasni hoće li će aktivirati klauzulu iz ugovora sa Švajcarcima i dobiti krilnog napadača. Sreća za Partizan je što u ugovoru stoji da crno-beli imaju prednost pri kupovini igrača, jer se šuška da su još neki klubovi zainteresovani za kupovinu.

MOŽDA CE VAS ZANIMATI

Fiksna cena koja stoji u ugovoru je 450 hiljada evra, što je Partizan spreman da plati jer 26godišnji Kragujevčanin timski igra, postigao je sedam golova i ima četiri asistencije i veruju da će im se višestruko isplatiti. Odlična stvar za crno-bele je što Lugano nema prava da menja uslove a cena Holandera je već skočila.

Još jedna prednost za ekipu Aleksandra Stanojevića je ta što je Filip standardni reprezentativac Mađarske. Ukoliko se pokaže na završnom turniru realno je očekivati da bude zatrpan ponudama. A onda će pregovaračka pozicija odgovornih sa Topčiderskog brda biti bolja nego sad, jer EURO kreće 11. juna, dan posle poslednjeg datuma do kad je moguće da ga crno-beli kupe.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter