0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Crvena zvezda

ZVEZDA TRIJUMFOVALA U SPLITU! Volden nosio crveno-bele do važne pobede! (VIDEO)

Objavljeno: 08.03.21 u 22:55

Košarkaši Crvene zvezde ostvarili su pobedu na nezgodnom gostovanju u Splitu protiv domaće ekipe u meču 20. kola ABA lige rezultatom 71:60.

Junak trijumfa bio je Kori Volden koji je odigrao jedan od najboljih mečeva u sezoni – postigao je 24 poena uz četiri asistencije.

MOŽDA CE VAS ZANIMATI

Meč je bio neizvestan u većem delu, jer su Splićani uspevali da drže Zvezdu na malom broju poena.

Meč je bio neizvestan u većem delu, jer su Splićani uspevali da drže Zvezdu na malom broju poena.

Igrala se vrlo takmičarska košarka, sa puno kontakta, ali i izgubljenih lopti.

U prvom poluvremenu, osim jednog izleta Zvezde na +6 (26:20) nismo imali veće razlike, te se na odmor otišlo sa 33:32 u korist gostiju.

Zvezda je u trećoj deonici uspela da sa dve vezane trojke, Ognjena Dobrića i Korija Voldena, stigne do male razlike koja je početkom poslednje deonice stigla do maksimalnih +8 (59:51).

U tim momentima desila se trojka Roka Leni-Ukića i isključujuća lična greška Branka Lazića pod košem zbog uradanja Marka Lukovića. Split je dobio dva bacanja i loptu sa strane, ali ništa od toga nije uspeo da iskoristi i materijalizuje momentum.

Na drugoj strani, Kori Volden je pogodio novu trojku i odbio taj opasan nalet domaćih.

Tu je otišla i poslednja prilika da se vrate u meč, jer su nakon toga nastavili sa lako izgubljenim loptama, te su izabranici Dejana Radonjića stigli do 14 pobede u ABA ligi.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter