0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Partizan

ZVANIČNO! Filipovski nije više trener Partizana, poznato ko ga menja na klupi crno-belih!

Objavljeno: 08.03.21 u 21:50

Sašo Filipovski više nije trener prvog tima KK Partizan.

Nakon subotnjeg poraza od Cibone, dosadašnji trener crno-belih i njegov asistent Boban Mitev, obavili su razgovor sa upravom kluba i postignut je sporazum o prekidu saradnje.

Nakon razgovora obavljenih između uprave kluba i dosadašnjeg trenera Saše Filipovskog, postignut je sporazum o raskidu ugovora sa njim i njegovim prvim asistentom,Bobanom Mitevim. KK Partizan NIS se ovom prilikom zahvaljuje Saši Filipovskom i Bobanu Mitevu na vremenu koje su proveli u crno-belom taboru i svom trudu koji su svakodnevno ulagali u Partizan saopštili su crno-beli.

MOŽDA CE VAS ZANIMATI

Nakon subotnjeg poraza od Cibone, dosadašnji trener crno-belih i njegov asistent Boban Mitev, obavili su razgovor sa upravom kluba i postignut je sporazum o prekidu saradnje.

Filipovski i Mitev su u Partizan došli 5. novembra 2020. godine, nakon što je mesto šefa stručnog štaba ostalo upražnjeno odlaskom Vlada Šćepanovića.

Pod vođstvom Saše Filipovskog, crno-beli su ostvarili plasman u Top 16 fazu Evrokupa i polufinale Kupa “Radivoj Korać”. Ipak, serija loših rezultata, pre svega u ABA ligi, dovela je do toga da trener i uprava kluba sednu za sto i dogovore se o prekidu saradnje.

Šef stručnog štaba KK Partizan do kraja sezone 2020/21 biće Aleksandar Matović, iskusni trener koji se u stručnom štabu prvog crno-belih nalazi od leta 2017. Matović je pre toga dugo godina radio u mlađim selekcijama Partizana, a u košarkaškim krugovima je posebno poznat po kvalitetnom individualnom radu sa igračima.

Matovićev asistent biće koordinator mlađih selekcija KK Partizan i čovek koji je bio deo stručnog štaba Nenada Čanka u sezoni 2017/18, odnosno Vlada Šćepanovića na početku tekuće sezone, Dejan Džoli Mijatović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter